Teší nás Váš zájem o naše služby. Chcivstupenky.cz fungují poměrně jednoduše. Poté, co se domluvíme na spolupráci, vám bude zřízen přístup do systému, kde budete moci zadávat podrobnosti kulturních akcí, datumy, nastavovat ceny, apod. Vaše akce se budou zobrazovat na doméně www.chcivstupenky.cz/vašesdružení.

Taktéž přímo na homepage chcivstupenky.cz .

Máte možnosti místenkového prodeje, taktéž prodejde bez rezervace míst. Zájemci o vstupenky mohou platit převodem na účet, kartou či hotově na pokladně.

Vyúčtování a platby probíhají dle domluvy. Automaticky buď vždy po konání akce, nebo v pevně stanoveném intervalu (např. 7 dní). Platnost vstupenek na akci lze také kontrolovat z libovolného současného telefonu s internetovým prohlížečem a přístupem k internetu.

 

Kolik mně to bude stát.

Smyslem celého projektu je nabídnout služby prodeje vstupenek za opravdu rozumnou cenu.

Účtujeme si provize z plateb v následující výši:
- platba kartou 5 procent z částky
- platba převodem 4 procent
- platba na pokladně 3 procenta

 

 

Jak se registrovat.

Opravdu jednoduše. Prostě vyplňte tento formulář. My vám aktivujeme účet a můžete začít prodávat vstupenky.

 

Platební metody

Náš systém nabízí možnost platby kartou a taktéž převodem na bankovní účet. A stejné platební metody můžete nabízet svým zákazníkům i vy. 

 

Jednoduchá aministrace

Po aktivování vašeho účtu můžete okamžitě administrovat vaše představeni, objednávky, předplatné, dárkové poukazy a další v intuitivní administrátorském rozhraní.