Web chcivstupenky.cz je zprostředkovatelem prodeje vstupenek pro divadla, kina, koncerty a další kulturní akce. Za průběh představení zodpovídá samotný pořadatel akce.

Proč prodávat vstupenky přes web chcivstupenky.cz?

1. Zkušenosti a profesionalita

Náš systém je vyvíjen řadu let týmem zkušených profesionálů, kteří mají dlouholeté zkušenosti s vývojem webových aplikací a při úzké spolupráci s Divadlem Mír je náš prodejní systém na míru tvořený pro prodej vstupenek na různorodé kulturní akce.

2. Perfektní servis

Naše zákazníky si hýčkáme, proto mají při správě svého účtu v administrátorském rozhraní možnost online chatu s technickým poradcem, nebo můžou kdykoliv zavolat a poradit se zdarma, samozřejmě.

3. Revoluční systém

Systém je snadno ovladatelný, programovaný přímo pro potřeby divadel a kin. V administraci si jednoduše vytvoříte seznam představení, které chcete prodávat online. Můžete měnit typy plateb (hotově, převodem, platební kartou, PayPal...), měnit plánek sálu, vytvářet účty pro distributory a další prodejce (např. pro Informační centra...). Dostanete se k přehledným statistikám prodeje vstupenek, obsazenosti divadla... Zdarma je připravena čtečka vstupenek, která je kompatibilní s mobilními telefony, tablety nebo speciálními čtečkami čárových kódů (barcode).

4. Přívětivý k zákazníkům

Vaši zákazníci si snadno objednají, zaplatí a vytisknou vstupenku online, nebo na vašich prodejnách. Myslíme i na zákazníky, kteří používají svůj mobilní telefon, na kterém provedou objednávku stejně pohodlně, jako na počítači. Náš web je plně responzivní - mobile first project.

5. Bezkonkurenční ceny

Na začátku byl jen zkušený tým vývojářů a jeden smutný majitel divadla, který nemohl najít zprostředkovatele prodeje vstupenek online za alespoň přijatelnou cenu (provizi). Nyní máme plně automatický systém a díky tomu si nemusíme účtovat poplatky přes deset procent z ceny vstupenky, jako ostatní. Jsme na poloviční ceně, než jiní hráči na trhu!